Tip voor granny’s

Slim granny squares aan elkaar haken

Ik kwam een supertip tegen om slim je granny squares aan elkaar te haken. Niet achteraf (want wat een werk is dat…), maar gelijk terwijl je ze aan het haken bent. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt goed! Ik zie er nu minder tegen op om mijn granny-deken af te maken. Klik hier voor de videotutorial (Engels).

Categorie├źn: Haakt
Tags: ,

2 reacties:


  1. ik vind dat nu juist het fijne van de granny ze kunnen overal mee naar toe als lapjes
    ik haakte vroeger veel grote spreien in de nachtdienst thuis haakte ik dan lange banen aan elkaar en later de banen weer als een grote deken
    ik vindt dat als je ze meteen aan elkaar maakt je het idee van de granny weghaalt dan kun je net zo goed alles aan een maken of banen haken


  2. Daar zit natuurlijk ook wat in, maar de tijdwinst die je krijgt, spreekt mij wel heel erg aan. ­čÖé Je kan ook losse granny’s blijven haken en dan thuis de buitenste banen aan elkaar.