Dus toch

Swedish Hasbeens

Op 16 april dit jaar schreef ik: ‘Het is niet te geloven, maar het is weer klompentijd. Ik vind ze echt afschuwelijk(…)Maar ik ken mezelf, waarschijnlijk ga ik er later dit jaar toch aan.’ (Lees het hele stukje hier.) En inderdaad – wat ken ik mezelf toch goed – ik heb ze nu ook… Het zijn echter geen traditionele klompen, maar korte klomplaarzen, en nog wel van het illustere merk Swedish Hasbeens (handgemaakt en verantwoord eco, daar kan je toch niet tegenop!).

Om het verraad aan mezelf nog erger te maken: ik ben er echt heel blij mee. Ze lopen lekker, maken me langer en zijn net even anders dan anders. En toevallig passen ze ook nog eens erg goed bij mijn tasontwerp ‘Grandma’s square’. Ik vrees dat ik ze veel ga dragen.

p.s. Haakpakket Grandma’s square kun je hier kopen.

Categorieën: Haakt, Miscellaneous
Tags: , ,

4 reacties:


  1. Wat een super gave schoenen! Ik was zelf ook nog niet aan de klompen, maar dit is wel erg leuk…
    Mooie website heb je trouwens, erg mooie ontwerpen, ik wou dat ik kon haken 🙂
    Veel succes!
    Groet, Louise


  2. Jenins = HIP!